Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zilveren tapknop voor d’ Olde Soldoat

Geplaatst op: 19 januari 2016

Voor een gastvrij ontvangst, goede bediening en één van de best getapte biertjes in regio kan je bij d’ Olde Soldoat terecht. De horecazaak is namelijk de winnaar van de Zilveren Tapknop 2015 en behoort daarmee tot de top 3 van de regio.

De horecazaak is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling. Eigenaren Corwin van Dijk en Johan Snel namen deze bijzondere onderscheiding in ontvangst uit handen van Simon Kuiper, Accountmanager Oost-Nederland, HEINEKEN Nederland. De Gouden Tapknop ging naar Ons Lagerhuys uit Garderen. Kiri Casino Bowling Center uit Hoogeveen sleepte de Bronzen Tapknop in de wacht.

De uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop 2015 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. “Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling”, vertelt Simon Kuiper, Accountmanager Oost-Nederland, HEINEKEN Nederland. “We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo kunnen we garanderen dat de gasten bij D’olde Soldoat op de goede manier van hun bier kunnen genieten.”

Eigenaren Corwin van Dijk en Johan Snel van D’olde Soldoat zijn erg trots op de Zilveren Tapknop. “Het is geweldig dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Dat resulteert direct in meer werkplezier en meer waardering van onze gasten. Dat we daar nu ook nog deze prijs aan toe mogen voegen, is voor ons echt een bekroning!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500