Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DESZ in lastig parket

Geplaatst op: 23 januari 2016

Foto Henk Kuik

De hoop dat DESZ goed uit de winter zou komen is zaterdag meteen de grond ingeboord. Ook tegen het laag geklasseerde NEC Delfzijl kreeg de ploeg van Jan Okke Koers een enorme tik om de oren. De noorderlingen gingen met een 0-4 overwinning terug naar huis.

Beide ploegen bakten er voor rust weinig van. Slecht voetbal en weinig kansen. Desondanks kwam NEC na 36 minuten op voorsprong via Reinier Schumer. Dat was meteen de ruststand. Na rust probeerde DESZ wel aan te zetten, maar tot kansen leidde dat nauwelijks. Met het wegsturen van de natrappende Nieborg werd de missie er niet makkelijker op. Toen Van der Heide na dik een uur in eigen doel scoorde, was de misere compleet. DESZ liep daarna nog uit tot een geflatteerde maar wel verdiende 0-4 overwinning.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500