Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruutvoorn viert jubileum met groot feest

Geplaatst op: 25 januari 2016

Volleybalvereniging Ruutvoorn staat dit hele jaar in het teken van haar 65-jarig jubileum. Om dit te vieren worden het gehele jaar verschillende evenementen georganiseerd. Voor alle leden, oud-leden en vrienden van Ruutvoorn bijvoorbeeld een groot feest op zaterdag 16 april.

Op deze zaterdag speelt het eerste damesteam tevens haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Na deze wedstrijd zal voor de jeugd worden gestart met “The Ruutvoorn Challenge”. Een hindernissen- en opdrachtenparcours uitgezet in de zalen van verenigingsgebouw d’Overtoom, al vele jaren de thuisbasis van de vereniging.

Om 21.00 uur is in de kantine de aftrap van het grote “Back to the Future” feest. Muziek van het heden en verleden, afgewisseld met een interactieve quiz over de rijke historie van de vereniging. Iedereen wordt van harte uitgenodigd voor deze avond. De organisatie hoopt ook veel oud-leden te verwelkomen om zo gezamenlijk dit briljanten jubileum te vieren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500