Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koffie met gebak en mooie prijzen bij opening Woody Passage

Geplaatst op: 26 januari 2016

De deuren van de Woody Passage gaan bijna open...

Nog een paar dagen keihard werken en dan is de Woody Passage klaar voor opening. Dat gebeurt natuurlijk met mooie acties. Ook kunnen klanten een fiets winnen. Bovendien staat er koffie met gebak klaar.

Vrijdag en zaterdag kan iedereen dan bekijken waaraan de afgelopen maanden hard is gewerkt. Dat begon in feite al na de zomer met de komst van Bosch Bloemen. Daarna is de Hubo volledig heringericht en zijn er boven kantoorruimtes voor de betrokken ondernemers gerealiseerd. Overigens blijft de Hubo Pas uiteraard gewoon geldig!

Vanaf komend weekeinde gaat ook Altena Tweewielers open. John Altena en Wim van Dalfsen zijn bijna klaar voor die verhuizing. De afgelopen periode zijn op de oude locatie nog veel fietsen verkocht. De nieuwste collectie is vanaf dit weekeinde te zien aan de Klaas Fuitestraat. De huidige winkel is nog te huur of te koop.

Binnenkort volgt nog de opening van Woody Interieur, die de nieuwe passage helemaal afmaakt. Desondanks is er dit weekeinde al veel te zien. En klanten profiteren van mooie acties en dingen mee naar prijzen. Klik daarvoor op onderstaande link!

Woody_FlyerA4_WK5_Opening Hubo & Altena

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500