Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Altena en Harms presteren knap op regiokampioenschappen

Geplaatst op: 31 januari 2016

Zwartewaterruiters deden zaterdag mee aan de Regiokampioenschappen van Overijssel voor pony’s springen en paarden dressuur. De springcombinaties kwamen aan start in Lonneker en de dressuurcombinaties reisden af naar Denekamp. Anne-jet Harms en Jenine Altena waren hier erg succesvol. Roos Beens behaalde prijzen tijdens Indoor Klein Oever in Balkbrug.

Tijdens de Regiokampioenschappen van Overijssel in Lonneker kwam Anne-jet Harms in de klasse B categorie C aan start met haar pony Navarre’s Bandit. De combinatie reed het eerste parcours foutloos rond en mocht daarmee een tweede parcours rijden. Ook dit parcours reed de combinatie foutloos en zij kregen van de jury 72 stijlpunten. Met dit resultaat werden Anne-jet Harms en Navarre’s Bandit vierde van Overijssel.

Jenine Altena kwam met Viva Viënto van start in de klasse M1 tijdens de Regiokampioenschappen van Overijssel. De combinatie reed een nette proef en de jury gaf haar een mooie score van 189 en 196 punten. Hiermee werden Jenine Altena en Viva Viënto vierde van Overijssel.

In Balkbrug werd Indoor Klein Oever georganiseerd. Roos Beens ging hier van start met haar pony Calinka. In de klasse L categorie D/E sprong zij het eerste parcours naar de negende prijs. Het tweede parcours won de combinatie de achtste prijs. Met dit resultaat had de combinatie zich geplaatst voor de finale. In deze finale behaalden Roos Beens en Calinka een mooie vierde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500