Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oranjevereniging zoekt nieuwe penningmeester

Geplaatst op: 1 februari 2016

Na jaren van trouwe dienst heeft de huidige penningmeester van de oranjevereniging besloten om te stoppen als penningmeester. “Daarom zijn wij als bestuur op zoek naar een opvolger. Wie voelt er zich geroepen om onze vereniging hierin te voorzien”, vraagt voorzitter Henry van Dalfsen van de Oranjevereniging.

“De taken voor deze functie zijn puur financieel gericht en je hoeft dus niet te helpen organiseren. Voor meer informatie kun je bellen naar 06-11413960 (na 17.00 uur) of mailen naar info@oranjevereniginggenemuiden.nl  Graag zien wij als bestuur deze functie weer bekleed worden, zodat wij nog vele jaren een mooie koningsdag mogen organiseren voor de inwoners van Genemuiden.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500