Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente pakt Genemuider wegen aan

Geplaatst op: 2 februari 2016

De gemeente trekt de komende jaren 2,4 miljoen euro uit voor het onderhoud aan Genemuiden. Een behoorlijk deel daarvan is bestemd voor projecten in Genemuiden. Dit jaar alleen al worden acht straten aangepakt.

Een deel van de Hasselterdijk wordt bijvoorbeeld als fietspad ingericht. Aan de Nijverheidsstraat vinden rioolwerkzaamheden plaats. Groot onderhoud gebeurt aan de Oosterbrugstraat, de Randweg en Oosterkaai. Aan de Prins Willem Alexanderstraat en de Kokosstraat wordt asfalt vervangen door beton. De Achterstraat wordt herstraat.

In de volgende twee jaar staan nog een groot aantal werkzaamheden gepland.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500