Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel animo voor Stoepverkoop

Geplaatst op: 3 februari 2016

De aanmeldingen voor deelname aan de Stoepverkoop komen dit jaar al vroeg binnen. Het evenement van Middenstandsvereniging Genemuiden staat dit keer voor zaterdag 20 februari op de agenda. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen particulieren dan hun waren verkopen.

Tegelijkertijd komen de winkeliers natuurlijk met mooie acties. Daardoor is het evenement uitgegroeid tot een evenement die veel regiobewoners in hun agenda aan kruizen. Een ideale gelegenheid kortom om spullen te verkopen.

Ook een plekje reserveren? Vraag dan via info@winkeleningenemuiden.nl een aanmeldformulier aan!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500