Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

En nou is het afgelopen

Geplaatst op: 10 februari 2016

En nou is het afgelopen!’ is een humoristische voorstelling speciaal voor ouders. Het thema is: hoe kun je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? In de theatervoorstelling volgen kijkers een gezin op een zaterdag dat alle drie de kinderen een wedstrijd hebben. Van het ontbijt ’s ochtends vroeg tot het naar bed gaan ’s avonds laat. Hilarisch en soms ontroerend!

En nou is het afgelopen!’ is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’, de voorstelling voor vrijwilligers bij sportclubs. Al 100.000 mensen hebben die voorstelling gezien! In september 2015 was die voorstelling in de D’overtoom te Genemuiden en het vervolg is daar ook te zien. De bezoekers waren er zeer enthousiast over.

De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze). De toegang is gratis (normale prijs €20) mits je vooraf een kaartje reserveert via: www.ennouishetafgelopen.nl

Woon je in de gemeente Zwartewaterland en lijkt het je wat om deze voorstelling te bezoeken bestel dan zo spoedig mogelijk een toegangskaart.

Let op: vol is vol. En reserveer alleen een kaartje als je ook écht komt, anders kunnen andere ouders er wellicht niet in die de voorstelling graag hadden willen zien. Bezoekers geven de voorstelling een 8. ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’.

NOC*NSF en 42 sportbonden hebben de voorstelling omarmd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500