Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Intiem concert van Janine Beens

Geplaatst op: 13 februari 2016

Zangeres Janine Beens gaf zaterdagavond een concert in Sint Jansklooster. Daar heeft Barbara Lok sinds het najaar een klein theater waar regelmatig huiskamerconcerten en intieme muziekbijeenkomsten zijn. Janine Beens zong eigen repertoire, maar ook liedjes van onder meer Toon Hermans. Dit omdat het min of meer om een Valentijnsconcert ging. Ook presenteerde Janine haar nieuwe videoclip. Podium Lokaal zat goed vol, ook met een aantal Genemuidenaren. Dick van Zandwijk verzorgde bovendien de techniek. De komende maanden zijn er onder meer concerten van Elske DeWall, Lenny Kuhr en Chris Chameleon.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500