Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Talkshow’ met bijzondere lokale gasten

Geplaatst op: 14 februari 2016

Umme de Toafel. Zo heet de ‘talkshow’ die SCEG en Genemuiden Actueel op vrijdag 8 april in d’ Overtoom organiseren. Genemuidenaren met een bijzonder verhaal, beroep, hobby of geschiedenis komen dan aan het woord. Tijdens de eerste editie is bijvoorbeeld Piet Bonthuis te gast.

Het bestuurslid van d’ Overtoom vertelt over het ondertussen beroemde concert van Toontje Lager, waarbij een deel van de bezoekers door de legendarisch slechte vloer van de sportzaal zakten. De nasleep daarvan bezorgde Bonthuis het nodige werk. Ook te gast is ondernemer Raymond van Dijk. Namens zijn bedrijf ITC reist hij de hele wereld over om de bijzondere tapijten uit Genemuiden aan de man te brengen. Beide gasten worden ondervraagd door presentator Jan Blei uit Zwartsluis. De andere gasten van de avond worden binnenkort bekendgemaakt.

Umme de Toafel levert ongetwijfeld een avond vol mooie, bijzondere en soms spraakmakende verhalen op. Bezoekers zijn uiteraard van harte welkom in d’ Overtoom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500