Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ten Klooster tweede op Regiokampioenschappen

Geplaatst op: 14 februari 2016

Maud van Rees rijdt in de prijzen

Afgelopen weekend werden de Regiokampioenschappen van Overijssel gehouden voor de pony’s dressuur. Tessa ten Klooster was erg succesvol op de Regiokampioenschappen van Overijssel. Ze schreef de tweede prijs op haar naam. Ook reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar andere diverse wedstrijden. Eerste prijzen waren er voor Mirthe Bakker en Jenine Altena.

Tessa ten Klooster en haar pony Troy reisden af naar de Regiokampioenschappen van Overijssel in Lonneker. De combinatie zette een mooie proef neer in de klasse L1 categorie C en kreeg een totaalscore van 61.50%. Met dit resultaat nam Tessa ten Klooster een mooie tweede prijs mee naar huis.

In Urk werd er een dressuurwedstrijd voor pony’s en paarden georganiseerd. Mirthe Bakker reed met Larapinta een nette proef in de klasse L1 categorie D/E. Van de jury kreeg zij 191 punten en legde hiermee beslag op de eerste prijs. Bij de paarden ging Jenine Altena met Viva Viënto van start in de klasse M1. De combinatie reed een mooie proef en won met 191 punten de eerste prijs.

Maud van Rees en haar pony Warenzo gingen van start op een springwedstrijd in Raalte. De combinatie reed een mooi en foutloos parcours in de klasse B categorie D. Met dit resultaat won zij de tweede prijs met 76 stijlpunten.

In Staphorst werd een springwedstrijd voor paarden georganiseerd. Alène Roeland kwam met haar paard Da Vinci aan start in de hoge klasse M. De combinatie reed een foutloos parcours en snel parcours en won hiermee de vierde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500