Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mogelijke inbrekers opgepakt

Geplaatst op: 15 februari 2016

Agenten hebben in de nacht van zondag 14 of maandag 15 februari twee mannen aangehouden. De twee gedroegen zich verdacht in de shop van een tankstation aan de A28 bij Staphorst. Later bleek dat ze daar inbrekersgereedschappen hadden weggegooid.

De agenten stopten bij een tankshop tijdens een controle. In de tankshop vielen twee mannen, een 21-jarige man uit Arnhem en een 26-jarige man uit Almere, op door hun gedrag. De agenten hielden hen in de gaten en hebben de twee mannen later op de A28 aangehouden. Een getuige had gezien dat de twee inbrekersgereedschap weggooiden bij de tankshop en belde de politie. De twee zijn aangehouden voor overtreding van de APV. Er is een onderzoek ingesteld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500