Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Paasconcert voor Bonisa

Geplaatst op: 15 februari 2016

In de Bethelkerk wordt op zaterdag 12 maart een Paasconcert voor Bonisa Zending gehouden. De medewerkenden van deze avond zijn Jongerenkoor ‘Omnia Cum Deo’ o.l.v. Harry Dekker en de instrumentale ensembles ‘Create Cantus’ en ‘Animato’ o.l.v. Ton Adema. De spreker is kand. Roos.

De toegang is vrij, dit is mede mogelijk gemaakt door vele sponsors. Er wordt deze avond een collecte gehouden voor één van de procjecten van de Bonisa, namelijk de nieuwbouw van kerken in Lisuland (zie voor meer informatie, www.bonisa.nl). Er zal deze avond ook een verkooptafel zijn, waar u o.a. fotokaarten kunt kopen. Ook deze opbrengst komt geheel ten goede van de Bonisa Zending. Het doel van de stichting Bonisa is het bevorderen van de vertaling, de verspreiding en de verkondiging van Gods Woord, evenals praktische, christelijke steunverlening, daar waar de Heere deuren opent. 1 Kor. 16:9.

Het concert begint om 19:30 uur en wordt gehouden in de Bethelkerk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500