Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volop voorjaar in de duivenhokken

Geplaatst op: 16 februari 2016

De leden van de postduiven vereniging maken zich langzamerhand gereed voor de naderende start van vliegseizoen 2016. Op zaterdag 2 april zal het eerste concours plaatsvinden vanuit Ede. Dus tot aan die tijd bereid een ieder op zijn eigen wijze de duiven voor op het nieuwe vliegseizoen.

Momenteel zijn de meeste hokken complete broedstations. De duiven zijn volop eieren aan het leggen, broeden en jonge duiven groot brengen. Volop voorjaar dus in de duivenhokken. Voordat het vliegseizoen van start gaat komen de leden eerst nog een keer samen om zaken zoals takenverdeling te bespreken.

Deze vergadering zal plaats vinden op donderdag 18 februari 2016; aanvang 20.00 uur in het clubgebouw aan de Hasselterdijk.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500