Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Masies Artien verlaat Sportclub

Geplaatst op: 17 februari 2016

Masies (hier in actie tegen PSV) vertrekt. Foto Helmich Lubberts

Het verblijf van Masien Artien bij Sportclub Genemuiden blijft beperkt tot een seizoen. Hij speelt komende voetbaljaargang voor de Rijnsburgse Boys. Dat heeft de verdediger woensdag laten weten aan de Technische Commissie van Genemuiden.

Artien kwam afgelopen zomer over van Montfoort en daarvoor had hij een profbestaan. Bij Genemuiden bleek hij de razendsnelle en harde verdediger waarnaar de club eigenlijk al enige tijd op zoek was. Hij had echter meteen gezegd dat hij Genemuiden als een springplank voor zijn verdere voetballoopbaan zag. Ondanks dat Masies het uitstekend naar zijn zin heeft bij SC Genemuiden heeft hij gekozen om te gaan voetballen in de bollenstreek.

Sportclub betreurt het besluit maar wenst Masies veel succes bij de Uien en kijken uit naar een succesvolle afloop van het resterende seizoen bij SC Genemuiden.  Eerder maakte de club al bekend dat de andere nieuweling Stef van der Velden deze zomer weer vertrekt. Derde aanwinst Mike van der Kooy blijft wel behouden voor sportpark de Wetering. Gisteren maakte de club bovendien bekend dat ook Erik Rotman in Genemuiden blijft.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500