Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SGP-jongeren weer met de bus naar Utrecht

Geplaatst op: 18 februari 2016

De SGP-jongerenafdeling van Zwartewaterland heeft een bus geregeld die vanuit Genemuiden naar de landelijke SGP-jongerendag rijdt. Die dag vindt plaats op zaterdag 5 maart in het Beatrixtheater in Utrecht.
 
Thema van de tweejaarlijkse dag is dit keer ‘Wie is de baas?’. Sprekers zijn onder andere minster van Buitenlandse Zaken Bert Koenders, oud-NAVO-topman Jaap de Hoop Scheffer, Alexander Pechtold, die fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer is en Anne van der Bijl, de oprichter van Open Doors.

“Op deze dag denken we na over wereldmachten als Rusland, China en Amerika”, zegt de organisatie van de jongerendag. Zo zal De Hoop Scheffer voornamelijk spreken over de macht van Rusland. “Is de angst terecht?”, vragen de SGP-jongeren zich af.
Het is dit jaar voor de derde keer dat de Zwartewaterlandse SGP-jongeren een bus verzorgen naar Utrecht. De bus, die tien euro per persoon kost, vertrekt 5 maart ’s ochtends rond 7:30 uur vanaf het Havenplein in Genemuiden. Aanmelden daarvoor kan tot en met vrijdag 26 februari door een mail te sturen naar sgpjzwartewaterland@ outlook.com. Daarnaast is aanmelding via www.sgpjongerendag.nl  noodzakelijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500