Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van ZZP’er naar werkgever

Geplaatst op: 19 februari 2016

Wanneer een zelfstandige zonder personeel toch personeel aan gaat nemen, verandert er nogal wat…  PersoneelSelectief uit Genemuiden heeft een aantal cliënten die van het ‘zzp-er schap’ de stap hebben gemaakt naar het aannemen van personeel. De grote verandering die plaatsvindt als een ZZP-er een werknemer of meerdere werknemers aanneemt, is dat ze dan in de basis geen ZZP’ maar werkgever zijn.

Dit heeft een grote impact op de manier van werken. Denk hierbij aan het aansturen van personeel, het rekening houden met de wensen en vragen van uw personeel, een flinke toename van ondernemersrisico’s en het gevaar van onverwachte kosten, zoals kosten van ziekte van personeel, verzekeringen, fiscale beslommeringen enzovoort.

PersoneelSelectief begeleid ondernemers die van ZZPér werkgever worden, dit op het gebied van minimaliseren van risico’s en begeleiding van ZZP’ er naar volwaardig werkgever. Wij doen dit door toepassing van flexibele contracten, naar wens in te vullen en begeleiding/coaching van de ondernemer op het gebied van aansturen van personeel, calculaties, leiderschapstraining van de ondernemer en zorg voor een goede bedrijfsorganisatie.

Meer weten over groei van Zelfstandige zonder personeel naar werkgever? neem gerust contact op met PersoneelSelectief! Kijk voor meer informatie op www.personeelselectief.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500