Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anne-Jet Harms twee keer eerste

Geplaatst op: 21 februari 2016

Afgelopen weekend reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar verschillende wedstrijden in Hierden, Mariënheem en Hasselt. Anne-jet Harms was erg succesvol en behaalde twee maal de eerste prijs. Ook Maud van Rees behaalde de eerste prijs.

In Hierden werd een springwedstrijd voor pony’s georganiseerd. Anne-jet Harms en haar pony Navarre’s Bandit kwamen samen aan start in de klasse B categorie C. Het eerste parcours sprong de combinatie foutloos rond en mocht daarmee starten in de barrage. Ook deze barrage reed zij foutloos en netjes rond en de jury gaf haar een score van 79 stijlpunten. Hiermee legde Anne-jet Harms beslag op de eerste prijs. Het tweede parcours reed de combinatie foutloos en snel rond. Met een tijd van 22.13 seconden bleef Anne-jet Harms de concurrentie voor en won de eerste prijs. Ook Maud van Rees was succesvol in Hierden. Met haar pony Warenzo sprong zij in de klasse B categorie D het eerste parcours foutloos rond en won de zesde prijs. In het tweede parcours reed de combinatie een foutloos en snel parcours. In een tijd van 24.78 seconden behaalden Maud van Rees en Warenzo de eerste prijs.

Dianne Fuite reisde af naar een springwedstrijd in Mariënheem. Met haar paard C-Bischuit F sprong zij in de klasse L een foutloos en snel parcours. Met dit resultaat nam zij de derde prijs mee naar huis.

Mirthe Bakker kwam met Sultan aan start op een dressuurwedstrijd in Hasselt. De combinatie zette een mooie proef neer in de klasse M1 categorie C/D/E. De jury beloonde haar met een mooie score van 188 punten en een tweede prijs.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500