Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorjaarsverkoop Tesselschade in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 21 februari 2016

Op dinsdag 15 maart  houdt Tesselschade-Arbeid Adelt afdeling Zwolle (beter bekend als Tesselschade of TAA ) een voorjaarsverkoop van 11.00 uur tot 15.30 uur in ’t Olde Staduus. Er is een groot aanbod van kwalitief hoogwaardige en originele handwerken, variërend van knuffels,babyartikelen en bridgekleden tot paasartikelen. Iedereen is van harte welkom, om  onze producten te komen bekijken. TAA werkt uitsluitend met vrijwilligers, dit betekent dat alle winst op de verkochte artikelen volledig aan de goede doelen van TAA ten goede komt.  

Een belangrijk doel is het ondersteunen van vrouwen die economisch zelfstandig willen worden. Op landelijk niveau ontvangen gemiddeld 140 vrouwen een bijdrage in hun studiekosten. In Zwolle zijn vorig jaar twee, door TAA gesteunde, kandidaten afgestudeerd en beide dames hebben ook al een baan gevonden. Drie nieuwe, door Zwolle voorgedragen kandidaten, kunnen het komend jaar een bijdrage van TAA tegemoet zien. Een bijdrage van TAA hoeft na afloop van de studie niet terugbetaald te worden.

Nog steeds is slechts ruim de helft van de Nederlandse vrouwen economisch zelfstandig. De door TAA geboden ondersteuning is dus ook in de huidige tijd van groot belang. Wanneer iemand niet goed is opgeleid, kan dit –met name wanneer iemand er alleen voor komt te staan- tot grote financiële problemen leiden. Op eigen kracht alsnog een studie oppakken is dan onmogelijk, zeker gezien het feit dat de mogelijkheid tot het aanvragen van een studiebeurs/lening op 30-jarige leeftijd eindigt.

TAA hoopt 15 maart  op een groot aantal bezoekers, uw steun is essentieel om vrouwen ook in de toekomst een bijdrage voor hun studie te kunnen verstrekken. Naast het bezoeken van de verkoop, kunt U TAA ook steunen door donateur te worden. De kosten hiervan zijn 12,50 per jaar, U kunt een mail sturen naar  zwolle@tesselschade-arbeidadelt.nl  Ook uw vragen kunt u via dit emailadres stellen.

Meer informatie over TAA en haar doelen vindt u op:

www.tesselschade-arbeidadelt.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500