Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Taarten voor de zending

Geplaatst op: 22 februari 2016

De Hervormde Gemeente van Genemuiden houdt een taartenactie voor de zending in Zuid-Oost Azië. Via onderstaand bestelformulier kunnen taart(en) besteld worden voor de Pasen. Die worden op zaterdag 26 maart tussen 10 uur en 12 uur thuisbezorgd en afgerekend.

Wie iemand wil verrassen met een taart kan dat ook doen. Het bedrag voor de taart kan overgemaakt worden naar NL33RABO0321430204 t.n.v. E. Krul, onder duidelijke vermelding van naam en adres waar de taart bezorgd moet worden.

“In een groot deel van Azië is het Evangelie van Jezus Christus totaal onbekend. Niemand heeft er ooit van de liefde van God gehoord! Toch is er wel iets in beweging. Veel mensen staan open voor het Evangelie. Op verschillende plaatsen ontstaan zelfs kleine gemeentes. Maar er zijn nog zoveel onbereikte mensen. Voor hen willen we verder trekken, nieuwe grenzen overgaan”, zo laat de organisatie weten.

Klik hier voor het bestelformulier taartenactie.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500