Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Levenswensverklaring centraal op jaarvergadering NPV

Geplaatst op: 24 februari 2016

De Nederlandse PatiëntenVereniging (NPV) afd. Genemuiden belangstellenden van harte uit voor de NPV jaarvergadering, die wordt gehouden op woensdag 1 maart 2016 D.V. Het thema van deze avond is “Levenswensverklaring”. Dat is een wilsverklaring, een soort testament voor momenten waarop u uw eigen belangen niet meer kunt behartigen.

De verklaring beschrijft welke zorg u wilt ontvangen aan het einde van uw leven. In de verklaring kunt u ook vastleggen wie u belangen moet behartigen als u dit zelf niet meer kunt. De NPV heeft ervoor een standaard gemaakt, die uniek is omdat die verklaring uitgaat van de beschermwaardigheid van het leven. Iedereen is van harte welkom! De avond begint om 20.00 uur in De Meente (grote zaal).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500