Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cameraman Jan Pol overleden

Geplaatst op: 25 februari 2016

De medewerkers van Genemuiden Actueel zijn geschokt en verbijsterd door het plotselinge overlijden van Jan Pol. De cameraman van Breman.net overleed donderdag aan de gevolgen van een hersenbloeding. De afgelopen dagen was hij nog volop actief voor de site en sprak hij met veel van onze medewerkers.

Dat ging zoals altijd op een kameraadschappelijke manier. Jan Pol was een prettige collega die altijd tijd had voor een grap of een gesprek. Hij was immer bereid tot hulp of samenwerking, maar kon er ook van genieten als hij de andere media, zoals hij dat noemde, ‘vliegen kon afvangen’. Wij zullen zijn aanwezigheid missen.

Alle medewerkers van Genemuiden Actueel wensen familie, vrienden, andere naasten en de medewerkers van Breman.net veel sterkte.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500