Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bremmer vertrekt bij Sportclub

Geplaatst op: 26 februari 2016

Jasper Bremmer is bezig aan zijn laatste seizoen bij Sportclub Genemuiden. Dat hebben club en speler in goed overleg besloten, zo meldt Sportclub Genemuiden in een persbericht. Na Van der Velden en Artien is hij de derde speler die vertrekt bij de groen-witten.

Jacco Riemens, Anne van der Kolk, Patrick Lip, Erwin Henniphof, en Robert Riezebos knopen nog wel een jaar vast aan hun verblijf bij de eerste selectie. Eerder was al bekend dat Rotman, Flier en Van der Kooy komen. Bovendien is Danny Menting van ACV al aangetrokken. De technische commissie hoopt op korte termijn meer nieuws te hebben over de selectie voor komend seizoen.

Ook dankt de club Bremmer voor zijn jarenlang verblijf in Genemuiden. “Wij wensen hem veel succes bij het zoeken van een nieuwe club en hopen dat hij dit seizoen nog van waarde is.” De Zwollenaar kwam jaren terug over van de jeugd van PEC Zwolle. Hij is altijd veel geteisterd door blessureleed. Ook dit jaar kwam hij daardoor nog niet in actie. Bovendien liep hij lang stage in Maleisië.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500