Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Medewerkers ’t Olde Staduus gaan buffelen tijdens NL Doet

Geplaatst op: 26 februari 2016

De vrijwilligers van ’t Olde Staduus en de medewerkers van Philadelphia trekken op vrijdag 11 maart weer hun werkkleren aan. Dan is namelijk NL Doet. En dit jaar willen ze meer dan allen ’t Olde Staduus aanpakken.

NL Doet is binnen ’t Olde Staduus uitgegroeid tot een traditie. Jaarlijks helpt een grote groep vrijwilligers mee om het pand een grondige schoonmaakbeurt te geven. Ook moeilijk bereikbare of toegankelijke plekken worden dan meegenomen, zoals de hoge plafonds en ruimtes achter zware kasten.

Dit keer is het de bedoeling dat de werkploeg ook naar buiten trekt. Ze willen de omgeving van de petroleumkelders bij de Sas en het monument in het Sprengerpark ook meenemen in de schoonmaakwoede. Markante en waardevolle plekken van Genemuiden verdienen dat ook.

Uiteraard zijn extra vrijwilligers van harte welkom. Tussen de middag krijgen ze een uitgebreide lunch die de medewerkers van Philadelphia klaarmaken en serveren. Ook is er daarna gelegenheid om mee te doen met een workshop corsage of taart maken. Het moet kortom een leuke en gezellige dag worden.

Liefhebbers die de handen uit de mouwen willen steken, kunnen zich aanmelden in de winkel van ’t Olde Staduus of via mailadres hoekman-fuite@planet.nl, of tel. 06 199 37553.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500