Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rockers kijken al uit naar 19 maart

Geplaatst op: 26 februari 2016

Op zaterdag 19 maart vindt in de Overtoom alweer de 9e editie van de Rock Evening plaats, het jaarlijkse rock feestje van Zwartewaterland en omstreken. Hoofdact is de band Shadowplay uit Nijverdal. Een ervaren rock-coverband, die de klappen van de zweep kennen en weten hoe je invulling geeft aan een stevig avondje rocken. Veel klassiekers uit het verleden en recente heden komen langs. De band speelt nummers van  Toto, Queen, Whitesnake, Radiohead, Golden Earring en Anouk. Kwaliteit gegarandeerd.

In het voorprogramma speelt de band Swamp Blues Revelations uit Dedemsvaart. Net als andere jaren geeft de organisatie een regionale band de kans om zich te presenteren op een “groot” podium. De jonge muzikanten spelen moddervette blues met naast eigen werk ook covers.

De organisatie kijkt ook al vooruit naar de 10 editie in 2017. De eerste contacten voor de invulling van de jubileum editie zijn al gelegd. Zeker is dat er een festivalcamping zal worden ingericht in de sporthal van de Overtoom. Suggesties om het feest compleet te maken kunnen worden doorgegeven  aan de organisatie.  Om een duidelijk beeld te krijgen over hoe het publiek de Rock Evening beleefd staat er op de site van de organisatie een link die bezoekers door verwijst naar een enquête.  De resultaten en suggesties die hier uit voorkomen neemt de organisatie mee naar de festiviteiten rond de 10e editie

Reserveren voor 19 maart kan via info@rockevening.nl.  De zaal is om half 9 open, en de entree is 10,00. Locatie d’Overtoom Grutto 1 Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500