Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijzonder snoep bij Naberman

Geplaatst op: 27 februari 2016

Bij tankshop Naberman heeft gisteren een kleine verbouwing plaatsgevonden. Zo’n 27 verschillende soorten rollen snoep van Perfetti Van Melle zijn nu onderdeel van het assortiment . “En je wilt het wel zo mooi mogelijk neerleggen”, zegt een van de medewerkers.

En het zijn niet zomaar soorten. “Er zijn soorten bij die bijna nergens te verkrijgen zijn”, vertelt Teun Naberman. “Sommige nog niet eens in Duitsland.” Zo heeft Naberman nu Meller met mintsmaak en Mentos kaneel. Ook Mentos met chocoladesmaak is er te koop. Maar ver rijden voor dit soort snoep is voor Genemuidenaren nu van de baan. “En ik denk dat er ook nog weleens een Hasselter komt voor een snoepje. En Sluzigers zijn ook welkom”, lacht Naberman.

Een hele middag wijdden de mensen van de shop eraan om de snoep goed te presenteren. “En we hebben er ook schik van dat het er nu mooi bijligt.” Wie voor de zondag nog snoep wil hebben kan tot 6 uur vanmiddag terecht bij de tankshop. “En maandag staan we om half 7 weer klaar.”

De snoeprollen zijn 79 cent per stuk, en 10 voor 6,50 euro.

Gepubliceerd door Sijmon Last

3 thoughts on “Bijzonder snoep bij Naberman

  1. JM schreef:

    Ah. Okay, helder.

  2. Redactie Genemuidenactueel schreef:

    beste JM, onze adverteerders krijgen 1 a 2 keer de mogelijkheid om hun (nieuwe) producten aan te prijzen.

  3. JM schreef:

    Bijzonder stukje over rollen snoep bij de shop van een tankstation, verdacht veel flauwekul info…. een hele middag bezig om rollen snoep mooi neer te leggen? Of is genemuiden actueel al met 1 april bezig?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500