Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdteams GTC verliezen in eigen zaal

Geplaatst op: 27 februari 2016

Afgelopen zaterdag waren drie jeugdteams present in d’Overtoom. Ze verloren allemaal in de eigen zaal. Het was een levendige drukte met wedstrijdspelers, maar ook waren er enthousiaste broertjes en zusjes, die van gelegenheid gebruik maakten ook een balletje te slaan.

GTC1j speelde heel stabiel tegen hun tegenstander, eveneens een middenmooter uit hun poule, alle spelers sloten twee partijen met winst af. Bjorn had er bijna 3 op zak, maar moest met een minimaal verschil de winst van de derde partij aan de tegenstander laten. De spelers van GTC2j hadden hun morgen niet. Het leek er eerst op, dat men geen punt kon pakken. Maar Rafaël en Xander spanden zich aan het einde van de morgen enorm in en verdreven hun underdog gedachte en wonnen verbazend knap de laatste twee partijen. Daardoor blijft dit team meedraaien voor een plaats in het midden van hun poule.

GTC3j speelde met een invaller Eline van Dieren, die heel fanatiek mee streed voor de punten, maar nu nog geen succes had. Remmelt pakte knap weer 2 punten. Heeft nog steeds een heel mooi scoringspercentage (78%). Hoewel dit team deze morgen een klein verlies moest accepteren, blijft men toch op de eerste plaats in hun poule staan.

————————————-

JEUGD  uitslagen:

3e klasse:  GTCj1 – Bosman/Wezep 2 : 4 – 6

Bjorn van Dieren            2

Jan Heutink                    2

Rutger den Otter           2

 

————————————–

4e klasse GTCj2 – Kampenion 7 :  2 – 8

David van Dijk               0

Rafael Oudenaarden      1

Xander Oudenaarden     1

————————————–

5e klasse GTCj3 –  Wijhe 2 : 4 – 6

Remmelt Beens              2

Maureen van Dieren      1

Eline van Dieren            0

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500