Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muis nieuwe verdediger Sportclub

Geplaatst op: 27 februari 2016

Sportclub Genemuiden heeft een opvolger voor Masies Artien gevonden. Van Berkum komt Dirk Muis over. De 25- jarige, in Hardenberg wonende, centrale verdediger doorliep de hele jeugdopleiding bij HHC Hardenberg. Hij debuteerde op 16-jarige leeftijd in het eerste elftal van HHC in het kampioensjaar 2006/2007.

Daarna voetbalde hij vier seizoenen bij  HHC waarin zij uitkwamen in de hoofd- en topklasse. In het jaar 2011/2012 maakt hij de overstap naar de toen hoofdklasser Berkum uit Zwolle. Inmiddels voetbalt Muis al 5 seizoenen bij Berkum, wat nu uitkomt in de eerste klasse D. Muis stond in de belangstelling bij verschillende hoofd- en topklasse clubs in de regio. De TC is blij met zijn keuze voor SC Genemuiden en wenst hem natuurlijk veel succes in het groen-wit.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500