Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Breman pakt twee eerste prijzen

Geplaatst op: 28 februari 2016

Afgelopen weekend reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar wedstrijden in Kampen, Dronten en Hasselt. Briëtt Breman was erg succesvol en won twee maal de eerste prijs. Ook Noa Busweiler en Dian Kisteman namen prijzen mee naar huis.

In Kampen werd een dressuurwedstrijd voor pony’s georganiseerd. Briëtt Breman en Krista kwamen aan start in de klasse L2. De combinatie reed twee goede proeven  en kreeg van de jury mooie scores van 190 en 191 punten. Met dit resultaat schreef de combinatie twee maal de eerste prijs op haar naam.

Noa Busweiler kwam met Pepperboy aan start tijdens een springwedstrijd voor pony’s in Dronten. De combinatie sprong het eerste parcours foutloos rond en kreeg van de jury 72 stijlpunten. Dit was goed voor de tweede prijs. Het tweede parcours reed de combinatie ook foutloos rond. Met 69,5 stijlpunt wonnen Noa Busweiler en Pepperboy de derde prijs.

Dian Kisteman reisde met haar paard Whistler af naar een dressuurwedstrijd in Hasselt. De combinatie reed twee goede proeven. Van de jury kreeg zij voor haar eerste proef een nette score van 184 punten.  De tweede proef wonnen Dian Kisteman en Whistler de derde prijs met een mooie score van 195 punten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500