Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Huis-aan-huis verkoop potgrond en mestkorrels

Geplaatst op: 1 maart 2016

Op maandag 7 en dinsdag 8 maart 2016 vindt de huis-aan-huis verkoop van de inmiddels welbekende potgrond en mestkorrels plaats. Op deze dagen kom de vrijwilligers van de Diaconale Werkgroep “Genemuiden helpt Oost-Europa” tussen 18.00u – 21.00u bij alle inwoners van Genemuiden langs. Het voorjaar lijkt er al aan te komen, dus zorg dat u op tijd de juiste bemesting voor uw tuin in huis hebt!

U steunt met de aankoop verschillende diaconale projecten in Roemenië waar de werkgroep al meer dan twintig jaar actief is. Dit jaar zal er ook weer een deel van de opbrengst naar Osorhei gaan, een klein Roemeens dorpje nabij Oradea waar Ds. Visky voorgaat. Aankomende zomer hopen ook zo’n 27 jongeren naar Osorhei af te reizen om met elkaar de handen uit de mouwen te steken. Verder wordt o.a. ook de gemeente in Balan gesteund met de opbrengst van deze actie.

De potgrond is voorzien van een goedkeuringscertificaat en zit in grote zakken (45 liter). De prijs voor een zak potgrond is € 5,50. De kippenmestkorrels zijn verpakt per 7,5 kg en kost per zak € 7,50. De mest is milieuvriendelijk en o.a. geschikt voor bloemen en planten, maar ook voor gazons, coniferen en heesters, groentetuinen enz. Een zak mest en een zak grond samen wordt u aangeboden voor € 12,50.

We hopen op uw steun!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500