Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gerryhanne Breman runt vijf jaar de Sokkensolder

Geplaatst op: 2 maart 2016

Gerryhanne Breman runt De Sokkensolder alweer vijf jaar. De winkel aan de Kruisstraat groeide in die tijd uit tot een begrip in de regio. En de geschiedenis is natuurlijk al langer. Breman hielp vroeger voormalige eigenaresse Hilly van Bale al. Toen die wilde stoppen was de opvolger dus snel gevonden.

Het jubileum aan de Kruisstraat wordt natuurlijk gevierd. Klanten kunnen vanaf komende dinsdag korting grabbelen. Een goede grabbel levert tussen de 5 en 50 procent korting op. En dan is er ook nog een gouden grabbel. Wie de gelukkige hand heeft, wint een mooie tas.

Kinderen kunnen zich ook uitleven. Wie iets moois maakt van een ‘oude sok’ en die inlevert bij De Sokkensolder krijgt een leuke attentie. Bovendien dingen alle creatievelingen mee naar een mooie prijs.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500