Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijzondere hoogwerker voor Kok Verhuur

Geplaatst op: 3 maart 2016

Vandaag gearriveerd bij Kok Verhuur: in opvallend Kok paars een nieuwe trax hoogwerker. Het bijzondere aan deze machine is dat deze is voorzien van vier trax rupsen. Normale hoogwerkers hebben of vier wielen of twee rupsen maar deze machine heeft vier rupsen (trax) die onafhankelijk van elkaar zijn aangedreven.

Dit rupsonderstel maakt de rupstelescoophoogwerker geschikt voor diverse toepassingen op zeer slecht begaanbare (bouw)terreinen. En combineert de lage bodemdruk van een rupshoogwerker met de wendbaarheid van een conventionele banden hoogwerker.

De zelfrijdende trax hoogwerker heeft een groot zijdelings bereik (reikwijdte van meer dan 17 meter), een werkhoogte van bijna 22 meter en een platformcapaciteit van 227kg. Natuurlijk is de machine voorzien van een eigen stroomgenerator. De supermachine werd direct geladen om verhuurd te worden aan de eerste klant. Kok verhuur verwacht veel van deze multi inzetbare machine.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500