Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tissingh vertrekt bij Sportclub

Geplaatst op: 3 maart 2016

Gieljan Tissingh vertrekt na dit seizoen bij Sportclub Genemuiden. De in 2014 van FC Oss overgekomen linksbenige verdediger heeft in overleg met de TC besloten om uit te kijken naar een andere club voor volgend seizoen. Tissingh speelde tot nu toe 43 wedstrijden voor Sportclub 1.

Job van Dalfsen blijft wel in Genemuiden. De speler uit eigen jeugd ontwikkelt zich goed en wordt de laatste tijd beloond met meer basisplekken in de hoofdmacht van Sportclub Genemuiden en werkt er hard aan om een vaste waarde voor Sportclub 1 te worden.

De selectie voor het volgende seizoen begint zo meer gestalte te krijgen, ook voor de komende tijd staan er nog een aantal gesprekken met spelers gepland. Voor het volgend seizoen maken de volgende spelers in ieder geval deel uit van de selectie;

Albert Flier, Erwin Henniphof, Robert Riezebos, Mike van der Kooij, Erik Rotman, Patrick Lip, Anne van der Kolk, Jacco Riemens, Job van Dalfsen, Danny Menting , Dirk Muis & Wouter van der Molen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500