Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kombuisconcert op een sfeervolle Brandaris

Geplaatst op: 4 maart 2016

Video: Pieter Polman, foto's: Erik Eenkhoorn

Vrijdagavond vulde voor het eerst in de geschiedenis van de Brandaris, de kombuis zich met geluid van een live band. Jan Last en Wout Bekendam traden samen op met saxofonist Jan Jaap Naberman en speelden een gevarieerd programma.

Jan Last: “Ik ben iemand die graag wil ondernemen”. Tijdens een avond spelen vatte hij het idee op samen met een bandlid om eens in de Brandaris te spelen. “De contacten met Giel Timmerman, eigenaar van de boot, waren snel gelegd. Het is een avond bedoeld voor vrienden en bekenden. Je kunt er immers niet zo veel kwijt hier”, glimlacht Last.

De catering werd verzorgd door de dames Last en Bekendam. De gasten kwamen niks te kort als het om een hapje en een drankje ging. Kortom: Het was een erg gezellige avond, in de sfeervolle Brandaris.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500