Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Paastoernooi voor thuisdammers

Geplaatst op: 4 maart 2016

Damclub O&O organiseert op maandag 14 en 21 maart een paastoernooi voor huisdammers. Opgave is mogelijk via de mail of op maandagavond tijdens de clubavond van O&O in de Rank. De deelname is gratis. Er wordt gespeeld in poules van vier waarvan de loting is op maandagavond 14 maart. De eerste twee gaan naar de winnaars poule, de laatste twee naar de verliezers poule.

Op 21 maart is dan de finale. In alle poules zijn vleesprijzen beschikbaar.
Deelname is mogelijk voor alle huisdammers. Leden van damclub O&O zijn uitgesloten van deelneming, eveneens deelnemers met een club verleden. Wel zijn deelnemers met een club verleden welkom op het toernooi, dat de leden van O&O op dezelfde data spelen als de huisdammers. Opgave is mogelijk via de mail h.klasen@hotmail.com tot uiterlijk maandag 14 maart 19.00 uur. Of op 14 maart in de Rank tot uiterlijk 20 uur.
Doe mee en u bent verzekerd van twee leuke avonden met gratis koffie.

Sponsor van het toernooi is Zonwering Ans Naberman.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500