Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Achtste (ver)bouwbeurs bij Riezebos Bouwbedrijf

Geplaatst op: 8 maart 2016

Voor de achtste keer op rij is vrijdag en zaterdag de (ver)bouwbeurs bij Riezebos Bouwbedrijf.  Eerdere edities van de (ver)bouwbeurs trokken bijzonder veel bezoekers die kennis kunnen maken met allerlei bedrijven op het gebied van wonen en verbouwen.

Verschillende partijen zijn aanwezig die u graag informeren over alles wat wonen en (ver)bouwen te maken heeft. Zo treft u een een serrebedrijf, een schildersbedrijf, een architect en verschillende organisaties op het gebied van duurzaam wonen (na-isoleren, zonnepanelen enz) en andere exposanten. Bijzonder interessant omdat op deze manier alles onder één dak bij elkaar gebracht wordt

Besparen en Isoleren belangrijk item

Veel mensen kiezen ervoor hun woning te isoleren en te verduurzamen. Voordeel is dat dit niet alleen een forse besparing op de energierekening oplevert, maar de woning bovendien veel comfortabeler maakt. Daarvoor laat een isolatiebedrijf de verschillende mogelijkheden in het echt zien (modelwoning) en ook treft u daar zonnepanelen en de werking daarvan aan. De (ver)bouwbeurs wordt gehouden aan de Nylonstraat 2 te Genemuiden. Openingstijden vrijdag 11 maart van 14.00 – 21.00 uur en zaterdag 12 maart van 10.00 – 15.00 uur. Parkeren en toegang zijn gratis. Meer informatie alvast op www.verbouwbeurs.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500