Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Create Cantus treedt op in Kampen

Geplaatst op: 8 maart 2016

Ook dit jaar weer organiseert Komoverenhelp een zang- en muziekavond in de Kamper Broederkerk. Deze avond zal in het teken van het lijden en de opstanding van Christus staan. Naast de koren van de gereformeerde gemeente (Asaf, Hosanna en Sjaloom), zullen de orkesten Animato uit Kampen en Create Cantus uit Genemuiden optreden.

Ook staat er veel samenzang op het programma. Daarmee wordt de avond al ingezet, voordat het officiële gedeelte begint. Dick van den Noort heeft de leiding en zal de meditatie houden.

De toegang is gratis. Wel wordt er een bijdrage verwacht in de collecte, die ten behoeve van Komoverenhelp gehouden wordt. Deze zal bestemd woorden voor een project in Oost-Europa. De avond begint om 19.30 uur. Vanaf 19.15uur is er samenzang. De kerk is om 18.45 uur open.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500