Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duel Sportclub verplaatst

Geplaatst op: 8 maart 2016

Het duel van Sportclub Genemuiden tegen CSV Apeldoorn van komende zaterdag gaat niet door. Dit in verband met de droevige familieomstandigheden van speler Anne van der Kolk en zijn vrouw Bertine. Hun pasgeboren zoontje overleed deze week. Komende donderdag 10 Maart is er van 19.00 – 20.30 uur in de kantine de gelegenheid een condoleance register te tekenen om steun te betuigen aan Anne en Bertine en de families Van der Kolk en Brouwer.

Een nieuwe speeldatum voor deze wedstrijd zal in overleg met beide verenigingen en de KNVB worden vastgesteld, SC Genemuiden bedankt de KNVB afdeling wedstrijdzaken en CSV Apeldoorn voor het verlenen van hun medewerking in deze.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500