Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

AdullamDoet geeft gezellige sfeer aan de Krommesteeg

Geplaatst op: 12 maart 2016

Tekst en foto's: Enrico Kolk

Waar een deel van Nederland zich dit weekend bezig houdt met NLdoet, biedt Muiderheim een soortgelijke activiteit: AdullamDoet. Zo’n veertig vrijwilligers zijn gisteren en vandaag present in het gebouw aan de Krommesteeg om een steentje bij te dragen.

“Gisteren zijn de dames bezig geweest met een grote schoonmaak en de heren hebben gesausd”, vertelt medewerker Annerieke Slingerland. “Vandaag maken we een diner voor de bewoners, iets lekkers voor de zondag en ook de soep voor morgen wordt nu gemaakt.”

Dat alles om de medewerkers van Adullam te ontlasten. “Zij hebben nu meer tijd voor de bewoners. Straks gaat er een groep wandelen, normaalgesproken is daar geen tijd voor.” Daarnaast kunnen de bewoners ook gewoon deelnemen aan de activiteiten. “En sommigen genieten van de gezellige sfeer die hier hangt. En straks gaan ze natuurlijk helemaal genieten van het diner.”

Adullam organiseert de AdullamDoet-dagen jaarlijks, tegelijk met NLdoet. “Daar zijn we op de oude locatie al mee begonnen. Elke keer is het weer een succes.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500