Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote brandweerwedstrijd in Genemuiden

Geplaatst op: 12 maart 2016

Wie op zaterdag 23 april denkt dat Genemuiden het decor is van een grote ramp, hoeft zich geen zorgen te maken: er is dan een grote brandweerwedstrijd met tien ploegen uit de regio, Twente en Utrecht. Vanaf 08.00 uur wordt de eerste ploeg opgeroepen voor het bestrijden van een incident.

Vervolgens moeten ze als ploeg adequaat en veilig handelen. 55 minuten later wordt ploeg twee opgeroepen en dat gaat de hele dag zo door. Rond 18.30 uur reikt burgemeester Bilder uiteindelijk de prijzen uit. Leden van Brandweer Genemuiden zijn druk bezig om deze bijzondere dag voor te bereiden.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500