Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mini´s GBC pakken de titel

Geplaatst op: 13 maart 2016

Tekst en foto Gert Jan van den Berg

De mini’s van GBC wisten afgelopen vrijdag de titel te veroveren in hun competitie. Heeten werd in d´ Overtoom met 6-2 aan de zegekar gebonden. Door deze overwinning bleef het team de hele competitie ongeslagen, een prestatie van formaat. Het team bestaand uit de spelers Kevin, Nick, Luite, Marwin en Joanne geeft met deze prestatie aan dat badminton leeft onder de jeugd van Genemuiden.

GBC heeft er voor gekozen om een goede en professionele begeleiding op de jeugd te zetten en heeft in Corry van Ingen daarin een uitermate gedreven en enthousiaste trainster gevonden.  Dit werpt zijn vruchten dus af. De nieuw opgezette competitie voor de mini’s is daar een goed voorbeeld van. Het jeugdteam kon hierin zijn krachten meten met teams uit o.a. Raalte, Heeten, Dedemsvaart en Zwolle. Alle tien competitieduels werden in winst omgezet, je kunt dus met recht spreken van een terechte kampioen. Afgelopen vrijdag werden de jonge helden gehuldigd voor deze prestatie onder toeziend oog van het talrijke publiek.

Corry van Ingen was trots op haar jeugd: “Dit is een prima prestatie van deze jonge gasten. Met veel enthousiasme zijn ze ook behoorlijk vooruitgegaan dit seizoen. Ik ben echt trots op ze”! Het bestuur van GBC sluit zich aan bij deze woorden. Mocht uw kind ook belangstelling hebben voor de badmintonsport, de zaal staat voor iedereen open vanaf vrijdagavond 18.00 uur! Laat je overtuigen en speel eens mee om het zelf te ervaren!

gbc1

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500