Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Thuissucces voor de Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 13 maart 2016

Kyara Bakkers succes in eigen manege

Afgelopen weekend organiseerde Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters “Indoor Genemuiden” voor pony’s. Tijdens deze springwedstrijd streden de ponyruiters en amazones voor een plekje in de grote finale. Anne-jet Harms, Maud van Rees, Kyara Bakker en Jenayla Roeland namen prijzen mee naar huis.

Anne-jet Harms en haar pony Bandit gingen van start in de klasse B categorie C. De combinatie sprong het eerste parcours foutloos rond en won de vierde prijs. In het tweede parcours reden Anne-jet en Bandit een foutloos en snel parcours en legden hiermee beslag op de tweede prijs.

In de klasse B categorie D/E kwamen Maud van Rees en Kyara Bakker aan start. Maud van Rees en haar pony Warenzo reden het eerste parcours foutloos en netjes rond. De combinatie kreeg maar liefst 85,5 stijlpunt. Hiermee liet zij de concurrentie achter haar en nam de eerste prijs in ontvangst. Ook waren Maud van Rees en Warenzo met deze hoge score de beste combinatie over de gehele klasse B. Hiermee wonnen zij een mooie extra prijs. Met bovenstaand resultaat plaatste de combinatie zich voor de finale en behaalde hier de negende plaats. Kyara Bakker ging in deze klasse van start met haar pony Orchid’s Ania. De combinatie reed het eerste parcours foutloos en netjes rond. Hiermee behaalde zij de achtste prijs. In het tweede parcours was de combinatie ook foutloos en met dit resultaat hadden zij zich geplaatst voor de finale. In deze finale waren Kyara Bakker en Orchid’s Ania erg succesvol en wonnen de vierde prijs.

Jenayla Roeland ging met haar pony King of the Disco van start in de hoge klasse M. In het eerste parcours reed zij een mooie ronde en nam hiermee de vierde prijs mee naar huis. Met dit resultaat had de combinatie zich geplaatst voor de finale. In de finale sprongen Jenayla Roeland en King of the Disco een goede en snelle ronde en legden hiermee beslag op de derde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500