Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zilveren speldje voor Henry van Dijk

Geplaatst op: 14 maart 2016

De Nederlandse PatiëntenVereniging (NPV), afd. Genemuiden, heeft haar jaarvergadering gehouden en daarbij kreeg Henry van Dijk een zilveren CHAI speldje. De lezing werd verzorgd door mevr. H Heij, het thema van deze avond was “Levenswensverklaring”. Dat is een wilsverklaring, een soort testament voor momenten waarop iemand zijn / haar eigen belangen niet meer kan behartigen.

Henry van Dijk is 15 jaar bestuurslid geweest binnen de afdeling Genemuiden. En heeft dit altijd met veel toewijding en inzet gedaan met veel oog voor de medemens.

Als dank voor de vele jaren trouwe en goede diensten kreeg Henry het  zilveren CHAI- speldje opgespeld! Chai is het Hebreeuwse woord voor LEVEN, de NPV zet zich in voor de beschermwaardigheid van het leven.

Het bestuur en de afdeling is dankbaar voor al het werk dat Henry in het bestuur heeft verricht. Dhr. Jan van Boven heeft de functie van voorzitter overgenomen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500