Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dag van de Zorg en voorjaarsmarkt bij Philadelphia

Geplaatst op: 15 maart 2016

Komende donderdag is het Dag van de Zorg. Ook bij Philadelphia in ’t Olde Staduus is iedereen dan welkom. Tussen 13.30 en 15.30 uur kunnen belangstellenden zien welke werkzaamheden de medewerkers uitvoeren in het voormalige stadhuis. Er is koffie, thee en wat lekkers.

Ook dinsdag 22 maart is er van alles te doen. Dan is het Voorjaarsmarkt. “Wij staan dan met een grote tent voor  ’t Olde Staduus en verkopen producten die wij de afgelopen maanden hebben gemaakt. Houten hartje, flesjes waar je met krijt op kan schrijven, hartjes gemaakt van takken. Ook verkopen we zelf gebakken cake en eigen gemaakte eiersalade. Iedereen is ook dan van harte welkom, we staan dan voor ’t Olde Staduus van 10.30 uur tot 15.00 uur”, vertelt Jorieke Hulleman.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500