Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kinderen Vogelaar in de prijzen bij Read Shop en Yvon Jaspers

Geplaatst op: 16 maart 2016

Tekst en foto's Joke Veldman

28 kleuters van de OBS De Vogelaar kwamen woensdagochtend naar The Read Shop om een prijs in ontvangst te nemen.Deze hadden ze gewonnen met een prijsvraag van Yvon Jaspers in samenwerking met The Read Shop.

In januari kregen ze per post een mooi voorleesverhaal op school, geschreven door Yvon Jaspers. Het ging om de boeken Ties en Trijntje en Ties en Trijntje op vakantie. Bij dit voorleesverhaal hoorde een leuke knutselopdracht voor de hele klas. De knutselopdracht, een prachtige mobiel, kon worden ingeleverd bij The Read Shopwinkel. Zo maakten de kinderen kans op een mooi groot ”boekenpakket” met daarin de mooiste voorleesboeken van dit moment.

Kees en Riet Dijksta van The Read Shop zijn best trots dat een school uit Genemuiden heeft gewonnen, want er zijn 170 filialen en 10 prijzen dus ontzettend knap dat De Vogelaar heeft gewonnen.

Toen alle kinderen een plekje hadden gevonden, gezellig in een kring op de grond samen met juf Erna van den Berg, werden ze eerst begroet door Riet en daarna ging Kees een verhaal uit het boek voor lezen. Vol spanning werd er geluisterd hoe er een kies uit ging..

Daarna mocht de prijs uitgepakt worden en liet de juf de boeken zien aan de kinderen die ze gewonnen hadden. Bij een boek keek de juf wel heel erg trots bij: geen wonder want de titel was ”super juffie” !

Daarna mochten ze in een lange rij nog even langs Riet en kregen ze allemaal een mooie kleurplaat en een rolletje pepermunt, om vervolgens allemaal even naar buiten op het ”bordes” voor The Read Shop nog een laatste groepsfoto te maken. Alle kleuters en juf van harte gefeliciteerd met jullie prijs !

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500