Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wegmisbruiker van de Kamperzeedijk gehaald

Geplaatst op: 16 maart 2016

De politie heeft woensdag een notoire wegmisbruiker op de Kamperzeedijk uit het verkeer gehaald. Agenten kwamen in actie na meerdere klachten van inwoners. Het is de tweede keer binnen een half jaar dat de man is gepakt. Hij was volgens de politie ‘ernstig ontdaan’ en stelde dat hij zijn lesje nu goed had geleerd.

Hij werd woensdag op heterdaad betrapt. Op de Kamperzeedijk richting Genemuiden reed hij 111 km/u waar 80 km is toegestaan. Vervolgens haalde hij meerdere auto’s in bij doorgetrokken streep in Kamerzeedijk West. Ook reed hij hier in de bebouwde kom met snelheden van 80 a 90 km/u. Bij het inhalen gaf hij geen richting aan en in plaats van te stoppen bij een stopbord reed hij hier met 30 km/u langs heen.

Uiteindelijk leverde dat hem bonnen op voor de snelheidsovertreding en het negeren van de doorgetrokken streep. . Daarnaast zal hij voor de tweede keer worden voorgedragen voor de cursus Educatieve Maatregel Gedrag bij het CBR. Bij een derde keer wordt er onderzoek gedaan door het CBR naar zijn geschiktheid voor een rijbewijs. Dit kan er in resulteren dat zijn rijbewijs ongeldig wordt verklaard. De bestuurder was na het gesprek erg ontdaan en gaf aan nu zijn lesje wel geleerd te hebben. De politie zal het blijven controleren. Met de burgers die onafhankelijk van elkaar en op meerdere data melding maakten van zijn rijgedrag heeft een terugkoppeling plaatsgevonden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 thoughts on “Wegmisbruiker van de Kamperzeedijk gehaald

 1. Klaas schreef:

  Laat de politie om 16:55 ook maar eens langs de sasdijk gaan staan daar scheurt er ook altijd een volgas de kruising bij de oude manege over.
  Een Kia

 2. Harm schreef:

  Waar staat dat stopbord dan aan de kamperzeedijk, staat er een bij cafetaria de Pompe maar daar ga je niet met 30 de bocht door

 3. Heimerich schreef:

  Sommigen leren het nooit, rijbewijs innemen en opnieuw examen laten doen. Is deze persoon in ieder geval een poosje van de weg.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500