Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuidenaar Al-Chalabi blijft mogelijk in Nederland

Geplaatst op: 17 maart 2016

Mohammed Tarek Al-Chalabi uit Genemuiden, die wordt opgeleid tot predikant aan de Theologische School van de Gereformeerde Gemeenten, wordt mogelijk dominee in Nederland. Dat meldt het Reformatorisch Dagblad.

Al-Chalabi werd in 2012 toegelaten op de Theologische School van de GG en zou opgeleid worden tot zendingspredikant. Hij zou dan uitgezonden worden naar het buitenland. In overleg met de Zending Gereformeerde Gemeenten is echter besloten dat hij beroepbaar is voor alle gemeenten, en niet alleen als zendingspredikant.

Als hij zijn examen met goed gevolg afrondt wordt de 32-jarige Genemuidenaar per 13 juni beroepbaar. Zijn bevestiging als predikant vindt dan medio september plaats.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500