Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bellachique verkoopt sjaals uit Genemuiden

Geplaatst op: 18 maart 2016

Esther Naberman heeft de website www.bellachique.nl in de lucht. Dat is het verkoopadres voor haar zelfgemaakte sjaals van bedrukt satijn, katoen, zijde, wol, voile en andere modieuze stoffen. “Een paar keer per seizoen probeer ik een nieuwe collectie op de webshop te plaatsen. Is er een nieuwe collectie dan zal ik dit meedelen op mijn facebookpagina (bc bellachique)”, aldus Naberman.

“Naast sjaals en omslagdoeken worden er ook damesaccessoires verkocht in deze webshop, zoals kettingen met letter pendant en armbanden. Je kunt zelf letters toevoegen om zo een persoonlijke ketting/armband te maken. Heb je een product gevonden en wil je dit graag als een cadeau weggeven laat het mij dan even weten via de mail en ik pak het mooi voor je in. Heb je een verjaardag maar weet je niet wat je moet geven geef dan een BC Bellachique cadeaubon.”

“Naast Bellachique heb ik ook het kindermerk Bellapetite. Bellapetite zijn handgemaakte kindersjaals. De sjaals bestaan hoofdzakelijk uit twee verschillende soorten stof en zijn afgewerkt met pompom- of franjeband. Daarnaast heeft de sjaal ook een sierband als extra eyecatcher. Bellapetite verkoopt ook baby-/kinderhaarbandjes om zo het outfit van je kind helemaal af te maken.”

Voor meer informatie www.bellachique.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500