Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bewoner maakt zich zorgen over buitenlocatie Kaaihof

Geplaatst op: 18 maart 2016

Herman Wolf, woonachtig aan de Gedempte Heve, maakt zich zorgen over zijn buurt. “Een bouwbedrijf is naast mij een gelegenheid aan het maken voor bruiloften en partijen. Dat zou een tuin worden, maar het is onderhand een boerenschuur. Riolering en gasleidingen, van alles wordt er aangelegd. Ik heb de indruk dat het een horecagelegenheid wordt”, stelde de Genemuidenaar tijdens de raadsvergadering van donderdagavond.

Volgens Wolf is de buurt tegen de plannen. De betreffende plek wordt een buitenlocatie van De Kaaihof, zo stelde Wolf in zijn betoog. Harold van Dalfsen van de Kaaihof zegt echter dat de buurt helemaal niet tegen is. “Zij reageren juist positief”, stelt hij. “Het gaat om een stukje grond dat 15 jaar heeft stilgestaan. Dit is een opwaardering van de buurt.”

Van middernachtelijke partijen, waarvoor Wolf waarschuwde, zal volgens Van Dalfsen geen sprake zijn. “We hebben van de gemeente een ontheffing gekregen om zes keer per jaar een middagactiviteit te organiseren in de periode van april tot en met september. Van feesten tot diep in de nacht komt het dus niet, het is puur voor de middag.” Parkeerproblemen, die Wolf nog even aanstipte, voorziet Van Dalfsen ook niet. “Voor parkeren verwijzen wij onze gasten gewoon naar het Havenplein en de Koppel, dat is beide op loopafstand.”

En een gasleiding ligt er al helemaal niet, meldt de horeca-ondernemer. “Het wordt gewoon een tuin. We gaan een karakteristiek stukje oud-Genemuiden in ere herstellen. Naast opwaardering van de buurt en het oude centrum zal het ook een aanwinst voor Genemuiden zijn. Ik betreur dat meneer Wolf beren op de weg ziet die er helemaal niet zijn. En dat hij doet voorkomen dat iedereen tegen is, terwijl wij juist positieve reacties krijgen uit de buurt.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk

6 thoughts on “Bewoner maakt zich zorgen over buitenlocatie Kaaihof

 1. Jansen schreef:

  Heel vreemd van de gemeente,en ik ben het helemaal met ‘wolf’ eens. Wanneer een hekje te hoog is wordt je hier direct over aangevallen dat deze verlaagd moet worden. Heb je een ronde schoorsteenpijp, wordt je hier ook direct over aangevallen omdat hij vierkant moet worden.
  Leg je een voortuin aan, komen er direct 2 mensen van de gemeente meten of je wel de juist maten hebt genomen. Wat moet dit allemaal wel niet kosten??? Te zot voor woorden.

 2. Jan Mateboer schreef:

  ,t is maar een wolf in schaapskleren! Niks van aantrekken, lekker doorgaan met je plan.

 3. Anouk schreef:

  Beetje gelijk heeft dhr. Herman wel. Als er iets vervelende overlast is, dan is het wel gefeest. (tenzij jezelf deelneemt aan het feest).
  Dat het allemaal wel meevalt en losloopt moet je toch eerst altijd maar afwachten.
  Maar het moet een kans krijgen, dat vind ik ook.

 4. KjB schreef:

  Prima plan!

  Beetje leve op de Gedempte Eve….

 5. Rik Eenkhoorn schreef:

  Goedenavond ,

  Hier knapt het aangezicht van op en overlast is erg ver gezocht!

  Verder hoor je niemand hierover klagen dus neem aan dat een stem geen stem is

 6. Jm schreef:

  Mijnheer Wolf ziet beren….haha!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500